Utrecht Bowlingcentrum

Gaat u binnenkort gezellig in Utrecht bowlen? Dan is het natuurlijk ideaal als u met uw familie, vrienden of collega’s veel keuze vrijheid krijgt! Bij Bison Bowling zijn er namelijk zestien banen beschikbaar en complete arrangementen. Zo kunt u uw middag of avond zo compleet maken als u zelf wilt. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker geregeld indien u met een groep bent.

Omdat er zestien banen beschikbaar zijn is er altijd wel een baan voor u beschikbaar. Deze kunt u eenvoudig via de website of telefonisch reserveren. Naast de banen zijn er ook complete arrangementen en veel meer verassingen beschikbaar. Hierover vertel ik u graag meer in dit artikel.

In Utrecht bowlen, feest!

U wilt binnenkort een feestje houden? Bijvoorbeeld voor de kinderen of met vrienden, familie of collega’s. Dan is het mogelijk het net wat gezelliger te maken dan het al is. Zo kunt u ook gezellig gaan disco bowlen! Met lichten, rookmachines en lasers wordt het een echt feest. Naast het disco bowlen zijn er ook diverse arrangementen om het allemaal compleet te maken.

 

De diverse arrangementen zijn ingericht om u compleet te voorzien. Zo kunt u kiezen uit het biertje, balletje, bowlen arrangement. Waarin u tijdens het bowlen kunt genieten van bittergarnituur en drankjes.

 

Een andere optie is het 1-2-3 arrangement. Dit uitgebreide arrangement voorziet u in alles. Hiermee kunt u een uur bowlen, twee uur hotplate grillen, steengrillen of BBQ ‘en. Daarbij bent u de volle drie uur voorzien van drankjes. U komt met dit arrangement dus niets te kort!

Late Night Magic Bowlen

Als u in Utrecht bowlen helemaal af wilt maken of gezellig wilt stappen is er het Late Night Magic Bowlen bij Bison Bowling. Tijdens deze avonden, op vrijdag en zaterdag vanaf 23:00, is er een heuse DJ met lichten, rookmachines en lasers en wordt de zaal omgetoverd tot een echte nachtclub. Ook zijn de cocktails en shotjes extra voordelig. Voor een geweldige avond komt u dus naar Bison Bowling in Maarssen!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en arrangementen voor in Utrecht bowlen? Neemt u gerust contact op met Bison Bowling of reserveer via de website!

News Reporter