Ontdek allerlei informatie over webwinkels

Met de huidige digitale mogelijkheden is winkelen nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Maar toch wil je soms nog op ouderwetse wijze contact leggen met de winkel waar je iets hebt gekocht. Je hebt bijvoorbeeld een vraag over een product. Of je vraagt je af waar je bestelling blijft. In dat geval kan de klantenservice je de juiste antwoorden bieden. Alleen heeft iedere klantenservice een ander nummer en een eigen werkwijze. De Klantenservicetelefoon.nl biedt je daarvoor een heldere oplossing.

Een nummer voor de klantenservice van allerlei winkels

Heb je net een trendy jurk of een paar hippe sportschoenen bij Zalando gezien en wil je daar meer over weten? Toets dan gewoon 0900-1850 in. Je komt dan uit bij de Klantenservicetelefoon.nl die je automatisch doorverbindt met het telefoonnummer van de klantenservice van Zalando. Maar ook als je problemen hebt met je nieuwe laptop van Dell. Dan hoef je niet het telefoonnummer van Dell op te zoeken maar bereik je de helpdesk eenvoudig via 0900-1850.

Ontdek allerlei informatie over webwinkels

Het is ook de moeite waard om Klantenservicetelefoon.nl zelf te bezoeken. Hier vind je namelijk veel achtergrondinformatie over een grote reeks onlineshops. Heel handig zijn de transcripten van de automatische antwoorddiensten die je vaak tegenkomt wanneer je een van de helpdesks belt. Zo kun je je alvast voorbereiden op de cijfers die je in moet toetsen. Ook kun je zien of je eventuele ordernummers of je klantennummer bij de hand moet houden.

Bereik de klantenservice op een andere manier

Op Klantenservicetelefoon.nl staat ook het rechtstreekse nummer van de onlineshop en het beltarief. Verder krijg je een overzicht hoe je de winkel via social media kunt bereiken.

News Reporter