Inmiddels zijn er talloze mogelijkheden om geld te verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency. Je leest overal dat steeds meer jongeren bezig zijn met cryptocurrency. Facebook groepen over dit onderwerp springen als paddenstoelen uit de grond en leden aantallen in dergelijke groepen zijn absurd. Elke dag komen er nieuwe mensen bij en iedereen wilt graag van snelle winsten mee profiteren. Echter degene die goed verdiend hebben zitten vaak al langer in de crypto of werken met een trading bot.

Wat is een goede strategie?

Mijn advies is om een deel te investeren in bijvoorbeeld Bitcoin en/of Ethereum en dit op de lange termijn vast te houden (meerdere jaren) en de rest te gebruiken voor een manier van trading om gelijk rendement te kunnen maken. Voor velen is handmatig traden niet weggelegd qua kennis, tijd en moeite, stresslevel en 24/7 bij de computer zijn om niks te missen. Daarvoor zijn gelukkig oplossingen in de vorm van een automatische crypto trader.

Wat is een crypto trader (trading bot)

Een algoritme, dat je koppelt aan jouw beurs, wat op basis van diverse indicatoren 24/7 cryptocurrencies inkoopt en verkoopt. Dit gaat via een API, maar de bot kan verder niet bij jouw geld. De crypto trader bestuurt als het ware jouw account middels inkoop- en verkooporders. Als de crypto trader een bepaalde daling ziet en zodra deze vermoed dat er een omkeer naar stijging komt stuurt deze onmiddellijk een inkooporder naar jouw beurs. Je geeft zelf een gewenst minimaal winstpercentage in en als dat bij jou bijvoorbeeld minimaal 1% is dan verkoopt de bot automatisch weer als de koers 1% hoger is. Je kunt hier uiteraard zelf invullen wat je wilt. Als dit nog in een stijgende trend is kan de bot kiezen om nogmaals te kopen en deze wederom te verkopen. Als de markt onverhoopt een crash krijgt verkoopt de bot de posities als deze op winst staan of houdt de bot de posities vast tot deze weer groen is. Deze crypto trader maakt dus nooit verlies. Het allermooiste is dat je de bot via de online instructies op de website binnen 15 minuten kunt aansluiten op je beurs. Hier vind je alle Satoshi Bot instructies in stappen en ook met video uitleg. Bij FAQ vind je de meeste antwoorden op vragen en anders is er altijd nog de mogelijkheid om contact op te nemen. Deze crypto trader is niet voor niets beoordeeld met 5 sterren!

Voordelen crypto trader op een rij:

  • No cure no pay
  • Voor elk budget
  • Leuk rendement in korte tijd
  • Makkelijk en snel geregeld
  • Mogelijkheid om winst in crypto te bewaren

Winst in crypto bewaren

Sinds kort heeft deze crypto trader ook de mogelijkheid om de winst op je trades in crypto te laten staan. Bij instellingen – traders kan je nu per trader kiezen voor ‘winststrategie’ genaamd ‘hodl’ of ‘herinvesteren’. Hierin staat hodl natuurlijk voor het bewaren van je winst in de crypto waarin de trader handelt. Stel jij hebt een trader op ethereum staan en je wilt dat je winst in ether blijft staan kies je voor hodl. Als je wilt dat alles verkocht wordt en je winst in Euros ontvangt zet je de mode op herinvesteren.

Je kunt ook altijd even de simulator modus proberen (zie onderstaande video).

 

 

News Reporter