Met de artikel marketing tool van Persberichten Publiceren zorg je op een gestructureerde manier dat je jouw doelgroep bindt aan je onderneming. En een goede content marketing strategie.

veel ondernemers plaatsen zo nu en dan een post op het sociale media maar dat is allang niet meer genoeg om je doelgroep aan je onderneming te binden. Relevante content en op de juiste manier verspreiden dat is wat je doelgroep wilt, in het oerwoud van persberichten is uw schiet jouw verhaal onder je doelgroep. Een contentkalender opzetten met de artikel marketing tool van Persberichten Publiceren helpt daarbij, zodat je een geweldige en succesvolle contentstrategie uitstippelt naar jouw online succes. Maar hoe maak je nou een effectieve contentkalender?

 

Structuur aanbrengen in je content

Als drukke ondernemer wil je direct jouw doelgroep bereiken en benaderen. De juiste persoon bereiken om een aankoop te realiseren is kansrijk mits je een goede contentstrategie opzet. Een succesvolle contentstrategie staat of valt met een concrete contentkalender.

Het voordeel bij contentkalender is dat je een structuur aanbrengt in je content in het verspreiden van relevante content. Veel ondernemers beginnen bijvoorbeeld met allerlei mooie plannen maar na een maand blijft de activiteiten van het verspreiden content stilliggen en plaatsen de meeste ondernemers enkele Facebook berichtjes per maand. Het grote voordeel van een content via Persberichten Publiceren is niet alleen de tal van voordelen omtrent zoekmachine optimalisatie maar ook dat je structuur aanbrengt in het publiceren van relevante content. Met een contentstratgie via Persberichten Publiceren creëer je niet alleen focus voor jezelf, maar ook voor de gehele onderneming. Je brengt taken en een structurele werkwijze aan in je content.

 

Gratis online marketing tools

Persberichten Publiceren helpt je bij het verspreiden van je content, de plugin biedt ook de mogelijkheid om je content direct te publiceren op onze aangesloten blog-websites. Veel zakelijke gebruikers maken gebruik van Persberichten Publiceren, waardoor de stap naar het verspreiden van content een stuk eenvoudiger is. Simpel in gebruik, maar je zult nog wel zelf de contentpublicering moeten doen.

 

Ontdek de kracht van artikel marketing. Schrijf gratis je artikelen op Persberichten Publiceren

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
News Reporter