ATAG One: De nieuwe generatie thermostaten

Lijkt het u niet heerlijk wanneer u uw eigen energie in huis zelf niet meer hoeft te regelen? Dat is geen toekomstmuziek, want dat is vandaag al realiteit. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestaande handmatige kamer thermostaat te vervangen door een zogenaamd slimme thermostaat met afstandbediening. Er zijn diverse modellen thermostaten te koop zoals de Wi-Fi ATAG One kamer thermostaat. U koopt ze in onder meer elektronica webshops, maar u kunt ze ook kopen via energieproviders. Laat u snel informeren over de mogelijkheden en voor u het weet, geniet u al van het gemak van deze technologisch geavanceerde thermostaat. Kijk voor de opties op atag-one.com

Een ATAG One kamerthermostaat doet veel zelf

Een slimme Wi-Fi thermostaat neemt u zorg en verantwoordelijkheid uit handen en bespaart u op verbruikskosten van energie. Alleen al de momenten instellen wanneer u in en uit huis bent, scheelt al enorm op uw gasverbruik. De ATAG One kamerthermostaat werkt via Wi-Fi en draait uw temperatuur automatisch lager en weer omhoog. Vanaf elke locatie in huis kunt u met de handige app deze thermostaat bedienen vanaf uw smartphone. U moet uw handige kamer thermostaat wel even zelf programmeren volgens de instructies van de gebruiksaanwijzing. Deze software wordt automatisch geupdate. U kunt een week – of dagprogramma instellen en deze situatie ook handmatig bijstellen, wanneer dat nodig is. Op het schermpje van de Wi-Fi thermostaat zitten nog extra mogelijkheden. De verlichting is geavanceerder u heeft de optie van een klokfunctie en weergave van de weersgesteldheid. Zelfs de open haard kunt u bedienen via uw thermostaat.

Vervang uw oude hermostaat en bestel een nieuwe

Het is nu de tijd voor een moderne kamer thermostaat van ATAG One. U wilt direct besparen op energiekosten toch? Een prettige gedachte dat wanneer u naar huis rijdt, de verwarming al voor u wordt aangezet. En wanneer u de deur uitgaat uw verwarming vanzelf uitschakelt of op een lagere stand gaat. Aarzel niet, bespaar direct op uw energierekening en ga over op een ATAG One thermostaat met Wi-Fi. Thermostaat kopen? Kies uw model uit en koop uw ATAG One thermostaat voordelig op atag-one.com.

News Reporter
Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

 

HEY HO, LET'S GO.

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.