ATAG One: De nieuwe generatie thermostaten

Lijkt het u niet heerlijk wanneer u uw eigen energie in huis zelf niet meer hoeft te regelen? Dat is geen toekomstmuziek, want dat is vandaag al realiteit. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestaande handmatige kamer thermostaat te vervangen door een zogenaamd slimme thermostaat met afstandbediening. Er zijn diverse modellen thermostaten te koop zoals de Wi-Fi ATAG One kamer thermostaat. U koopt ze in onder meer elektronica webshops, maar u kunt ze ook kopen via energieproviders. Laat u snel informeren over de mogelijkheden en voor u het weet, geniet u al van het gemak van deze technologisch geavanceerde thermostaat. Kijk voor de opties op atag-one.com

Een ATAG One kamerthermostaat doet veel zelf

Een slimme Wi-Fi thermostaat neemt u zorg en verantwoordelijkheid uit handen en bespaart u op verbruikskosten van energie. Alleen al de momenten instellen wanneer u in en uit huis bent, scheelt al enorm op uw gasverbruik. De ATAG One kamerthermostaat werkt via Wi-Fi en draait uw temperatuur automatisch lager en weer omhoog. Vanaf elke locatie in huis kunt u met de handige app deze thermostaat bedienen vanaf uw smartphone. U moet uw handige kamer thermostaat wel even zelf programmeren volgens de instructies van de gebruiksaanwijzing. Deze software wordt automatisch geupdate. U kunt een week – of dagprogramma instellen en deze situatie ook handmatig bijstellen, wanneer dat nodig is. Op het schermpje van de Wi-Fi thermostaat zitten nog extra mogelijkheden. De verlichting is geavanceerder u heeft de optie van een klokfunctie en weergave van de weersgesteldheid. Zelfs de open haard kunt u bedienen via uw thermostaat.

Vervang uw oude hermostaat en bestel een nieuwe

Het is nu de tijd voor een moderne kamer thermostaat van ATAG One. U wilt direct besparen op energiekosten toch? Een prettige gedachte dat wanneer u naar huis rijdt, de verwarming al voor u wordt aangezet. En wanneer u de deur uitgaat uw verwarming vanzelf uitschakelt of op een lagere stand gaat. Aarzel niet, bespaar direct op uw energierekening en ga over op een ATAG One thermostaat met Wi-Fi. Thermostaat kopen? Kies uw model uit en koop uw ATAG One thermostaat voordelig op atag-one.com.

News Reporter