In dit artikel zal ik jou tips geven over hoe jij je overtollige buikvet wegtrainen of waar het ook zit kunt verbranden.
Deze tips zijn niet alleen wetenschappelijk bewezen ook heb ik ze getest.

Tip 1-Stop met cardiotraining en begin met krachttraining.

Stop met cardio training en begin met krachttraining. Krachttraining geeft een veel grotere impuls tot je lichaam om lichaamsvet te gaan verbranden.De hormonen die je aanmaakt tijdens krachttraining zijn veel gunstiger dan de hormonen die je aanmaakt bij cardio training. Ook zal je lichaam een dag na de training nog steeds verbranden doordat het zo intensief is voor je lichaam.Dit geld ook voor vrouwen wees er niet bang voor dat je spiermassa opbouwt een bodybuilder word je niet zo maar.

Tip 2-Train grote spiergroepen

Hiermee wil ik zeggen dat je grote spiergroepen zoals de rug en benen moet trainen dit zal namelijk veel meer van je lichaam vragen dan een kleine spiergroep zoals de biceps. Begin elke training dus met de grote spiergroepen en eindig met de kleine spiergroepen.

Tip 3-Zorg dat de intensiteit genoeg is.

Om te beginnen met krachttraining zou ik je aanraden om per training tot maximaal 8 oefeningen te doen met 3 sets van 15 herhalingen.Allereerst is het belangrijk dat je de oefening technisch goed uitvoert zodra je dat heb moet je kijken waar jou max qau gewicht zit, het doel is dat jij bij elke set nog net de 15e herhaling eruit kan persen.Zo word je lichaam namelijk alleen geprikkeld.

Wil jij meer tips? Bekijk dan de gratis animatie video van Richard Ridder en ontdek een aantal ongebruikelijke tips om snel van jou buikvet af te komen.

Deel het bericht of lees de 24 tips om buikvet weg te trainen hier

 

News Reporter