Het is een bekend probleem. Je hebt een nieuwe website, maar krijgt nauwelijks bezoekers. Waarschijnlijk heeft je website een niet al te beste plek in de zoekresultaten van Google en Bing. Tijd voor SEO! Ofwel zoekmachine optimalisatie. Weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met deze gratis SEO check  van Digital Inside

Wat kan je met een SEO check?

Met deze online SEO check kan je die zoekterm invoeren waarmee je zou willen dat je website gevonden wordt. Vervolgens krijgt je website een uitgebreide scan, waarbij onder anderen de volgende punten worden gecheckt:

  • Kwaliteit van het domein
  • Meta titel en meta description
  • Content kwaliteit
  • Kwaliteit van linkstructuur
  • Snelheid van de website
  • Naamgeving van afbeeldingen
  • Effect Social Media

Nadat al deze punten zijn gecheckt ontvang je een uitgebreid SEO-rapport in je mailbox. Bomvol punten die je kan aanpakken om jouw website hoger te krijgen in zoekmachines, zoals Google en Bing.

SEO check al honderden keren ingevuld

De SEO check van Digital Inside is ontzettend populair is al honderden keren ingevuld. Veel ondernemers en bedrijven zijn continue bezig met het verbeteren van de vindbaarheid van hun website.

Je bent nooit klaar met een website

Een veelgemaakte fout is niet verder te denken dan het design van een website. Bedrijven investeren vaak veel geld in een nieuwe en mooiere website. Na het opleveren van een prachtige website stopt vervolgens de investering. We zijn toch klaar? Alles wat we verkopen staat immers op de website.

Maar zo werkt online marketing niet, want een website moet je juiste continu blijven ontwikkelen en zeker niet stoppen na de oplevering van een nieuwe website. Start eens met het achterhalen op welke posities jouw website vindbaar is in zoekmachines en ga vanuit daar pagina’s optimaliseren. Vergeet niet ook de website uit te breiden met nieuwe content die relevant is voor de online zoeker. Produceer blogs, goede FAQ’s, video’s en deel deze bij je doelgroepen. Leer wat resultaat oplevert en wat alleen maar tijd kost, zonder goed resultaat. Alleen door continue te leren en te investeren in online marketing zal je serieus online gaan groeien.

Begin met de eerste stap

Ook jij bent dus zeker niet klaar met je website en kan verbeteren. Doe nu deze gratis SEO check en zie welke verbeteringen jij allemaal kan oppakken om hoger te komen in zoekmachines.

News Reporter