Zakelijk vervoer

Taxi Geleen Sittard is bij uitstek uw partner om uw zakelijke klanten te vervoeren. Wij beschikken over representatieve, comfortabele en rookvrije taxi’s voor betrouwbaar en betaalbaar zakelijk taxivervoer. Onze nette en discrete chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en in stijl en op uw afspraken verschijnt!

Als prive chauffeur maken wij de rit voor bijvoorbeeld manager of zakenrelatie comfortabel en aangenaam en luxe. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor. De stijlvol geklede en bekwame prive chauffeur is gecertificeerd en beschikt over perfecte kennis van het Nederlandse, Duiste en België’s wegennet.

U kunt bij ons terecht voor Zakelijk vervoer voor al uw zakelijke doeleinden. U kunt bijvoorbeeld een Zakelijk vervoer bestellen voor relatievervoer en business/airport transfers. Maar ook het huren van een limousine met chauffeur voor bijvoorbeeld een zakenreis behoort tot de mogelijkheden.

Uw prive chauffeur zorgt ervoor dat u op elke plek van bestemming keurig op tijd aanwezig bent. Voor een veilige en makkelijke betaling beschikken onze auto’s over creditcard terminals. In overleg kan ook op rekening worden gereden. Wanneer je regelmatig een taxi nodig hebt, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Op die manier kun je je collega’s of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi. Vooraf een vast tarief, zonder verrassingen of bijkomende kosten. Kort om laat u luxe vervoeren door Taxi Geleen Sittard. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u naar de gewenste locatie te brengen.

Home

 

News Reporter