Website up-to-date houden?

U kunt zelf snel en makkelijk uw website up-to-date houden. U heeft niet voor niets een CMS aangeschaft om uw website bij te gaan houden. Vreemd genoeg zijn er nog veel websites die niet up-to-date zijn. Uw website mag er dan geweldig uit zien, maar de bezoekers haken af, omdat er verouderde informatie op staat. Hoe blijft een website up-to-date?

Technisch onderhoud:
Naast het onderhoud op gebied van testen en afbeeldingen is het uiteraard ook van belang dat uw website of blog technisch up-to-date is en dat alles naar behoren werkt. Een bezoeker kan nog zo’n mooie tekst zien die hem interessant lijkt als de pagina niet werkt of de afbeelding niet zichtbaar is zal hij of zijn snel afhaken en verder gaan kijken.Een website / webshop is erg gevoelig voor onderhoud en de eigenaar zal er dan ook voor moeten zorgen dat ook de plugin’s en het gebruikte thema telkens up-to-date zijn om teleurstellingen van bezoekers te voorkomen.

Wij helpen op de achtergrond mee met updates:
Mitch Computer Service loopt regelmatig de klanten website / webshop na om te kijken of alles nog up-to-date is en is dit niet geval zal mitch computer service tegen kosten en overleg met de klant de website / webshop bijwerken.

http://www.mcomputerservice.nl/

News Reporter