Smoothie bar een heerlijke opfrissen op uw event of feest!

Gaat het idee rond om een smoothie bar te plaatsen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiertoe? Dan bent u bij De Barista Company aan het juiste adres! Barista Company is een echte hospitality specialist en weten alles van de beste catering. Zo verhuren zij koffie, thee, cocktail en smoothie bars. Daarnaast hebben zij ook foodtrucks beschikbaar voor een totale dienstverlening.

Ze worden vaak koffiemeesters genoemd. Echter zijn het bij de Barista Company eigenlijk koffie-nerds zoals ze het zelf zeggen. Ze weten alles van warme drankjes, smoothies en cocktails. Door deze specialismen kunnen zij de lekkerste creaties op tafel zetten.

Verse producten op de Smoothie bar

De producten die de Barista Company in haar smoothie bar gebruikt zijn altijd vers. Zij zorgen dagelijks voor het meest verse fruit en ingrediënten om hun kwaliteit te waarborgen. En dat is terug te zien in het resultaat en de reviews.

Daarom is het huren van een prachtige smoothie bar of het huren van een foodtruck een alom gewaardeerd concept! U bent namelijk verzekerd van gegarandeerd succes op uw evenement. Een smoothie bar geeft namelijk die extra lekkere vitamines die het nodig heeft. Dus u stimuleert ook nog eens gezonde voeding!

Barista Company

Door de jaren heeft de Barista Company veel ervaring opgedaan en hebben de apparaten doorgaans upgrades gekregen. Dit alles om de kwaliteit die zij bieden ook te waarborgen. Het is ook een reden om zelf de ingrediënten te kiezen en testen. Zo worden alleen de beste ingrediënten gebruikt om de beste smaakervaring te leveren.

Ook door de jaren heen is gezond een echte trend geworden. Steeds meer mensen hechten waarden aan een zogenoemde Healthy-lifestyle. Dit is ook terug te zien op festivals waar steeds vaker gezonde producten aangeboden worden. In dit beeld past de smoothie bar uiteraard perfect!

Contact

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn of wilt u meer informatie? Op de website vindt u een hoop informatie of belt u gerust voor vrijblijvend advies.

News Reporter