Op zoek naar parketvloeren Utrecht? AvanceFloors is een populair merk dat veel verkocht wordt en heeft een ruime keuze in stijlen parketvloeren Utrecht. Bovendien zijn de parketvloeren van betaalbare topkwaliteit.

Wel of niet kiezen voor parketvloeren Utrecht?

Nieuwe vloer nodig? Kies voor parketvloeren Utrecht! Onlangs een nieuwe woning gekocht in de binnenstad van Utrecht? Of ga je je huis in Utrecht verbouwen? Of ga je starten met een restaurant in Utrecht? En twijfel je nog over een vloerkeuze? Dat hoeft niet. Parketvloeren zijn erg populair en kunnen zowel in woningen en commerciële ruimtes worden toegepast. Bovendien zijn ze prima te combineren met vloerverwarming en het steeds populairder wordende vloerkoeling.

Vele voordelen parketvloeren Utrecht

De parketvloeren van AvanceFloors hebben vele voordelen. Met een speciale beschermlaag die water- en vuil afstotend is wordt de parketvloer afgewerkt. Dit maakt dat ze uitstekend toepasbaar zijn in commerciële ruimtes en uiteraard woningen. Rode wijn of melk gemorst? Geen probleem. Dit is zelfs de volgende dat nog schoon te maken met een vochtig doekje zonder dat er een vlek achter blijft. Een ander voordeel van de parketvloeren is dat ze toe te passen zijn in ieder interieur. Ze hebben een zodanig uitstraling dat ze passen in iedere stijl. Ze tillen je interieur naar een hoger niveau, stralen warmte uit, en zijn comfortabel om op te leven. Nog een ander bijkomend voordeel is dat ze, in tegenstelling tot 20 jaar geleden, prima te combineren zijn met vloerverwarming.

Parketvloeren Utrecht te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming is niet meer weg te denken in de (nieuwbouw) huizen in Utrecht van tegenwoordig. Wat veel mensen niet weten is dat een houten vloer geschikt is voor vloerverwarming. De speciale samengestelde houten vloer die opgebouwd zijn uit meerdere lagen zijn te combineren met vloerverwarming. Een stabiele plank ontstaat door de verlijming van een circa 4 tot 6 mm op een berken multiplex. Deze is bestemd tegen temperatuurschommelingen en veranderingen in vochtigheid. Deze houten vloer kan dus prima met vloerverwarming. Geen zorgen dus als je een parketvloer Utrecht met vloerverwarmingwil combineren. Dit kan prima. AvanceFloors parketvloeren heeft een uitgebreid assortiment wat prima te combineren is met vloerverwarming

Parketvloeren Utrecht onderhoudsarm

Veel mensen denken nog steeds dat parketvloeren veel onderhoud vergen. Het tegengestelde is waar. Natuurlijk hoort af en toe stofzuigen erbij. Daar ontkom je niet aan. Dweilen? Dat zou afhankelijk van hoe vuil de houten vloer wordt, prima 2 of 3-wekelijks kunnen. Het ligt aan de kleur die je kiest in hoeverre je het vuil ziet. Dweilen dient wel te gebeuren met een speciale parketreiniger. Tevens wordt geadviseerd de vloer jaarlijks in de onderhoudsolie te zetten. Dit is echter puur afhankelijk van de keren dat er schoon gemaakt wordt en de intensiteit van het gebruik. Bij de keuken dien je de parketvloeren vaker te onderhouden, dan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Het valt dus allemaal best mee, het onderhoud van een parketvloer.

Inmiddels overtuigd en interesse in een parketvloer. Bekijk dan de verkooppunten van AvanceFloors parketvloeren Utrecht.

News Reporter