Kozijnen vervangen voor hoge kwaliteit en levensduur?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kozijnen vervangen in uw huis? Wilt u weten wat de beste kwaliteit is en u de langste levensduur kan garanderen? Dan bent u bij De Noorder Glas aan het juiste adres! Het kan immers hinderlijk zijn regelmatig deze te moeten vervangen. Nu kan bij een levensduur van 25 jaar gedacht worden dat het een lange levensduur is.

De levensduur van kozijnen kan echter tegenwoordig veel langer. Zo kunt u denken aan levensduur tot wel meer dan 50 jaar! Dit is meer dan het dubbele van wat velen wellicht gewend zijn. Nu is het ook zo dat er verschil zit of u een nieuwbouw huis heeft of een bestaand huis heeft gekocht. Zo wordt er in een nieuwbouw huis van zelfsprekend betere techniek gebruikt.

Oorzaken voor kozijnen vervangen

Er zijn verschillende oorzaken te noemen welke een reden kunnen vormen tot vervanging. Dit is ook sterk afhankelijk van het materiaal en hoe dit bewerkt is. Zo kan hout gaan rotten en kunnen er barsten of scheurtjes ontstaan. Ook kan het kozijn gaan verkleuren. Kortom valt er veel te benoemen aan oorzaken.

Wanneer u bijvoorbeeld houtrot ziet ontstaan bij uw kozijnen, dan kunt u er zeker van zijn dat deze aan vervanging toe zijn. Uw kozijnen vervangen is dan simpelweg onvermijdbaar geworden. De Noorder Glas is gespecialiseerd in het vervangen van kozijnen en plaatsen van glas. Zij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kennen de in en outs.

Materiaal gebruik

Uw kozijnen vervangen is iets waarvan De Noorder begrijpt, dat het niet prettig is als het van lage kwaliteit is. Daarom worden enkel hoogwaardige producten gebruikt voor uw kozijnen. Zo kunt u kiezen uit materialen als hout, aluminium en kunststof.

Bij lage kwaliteit varianten van deze kozijnen kunnen diverse problemen ontstaan. Zo is dit bij hout het ontstaan van houtrot. Bij aluminium is dit krasgevoeligheid en verkleuring en bij kunststof kunnen barsten of scheurtjes ontstaan. Daarom zorgt De Noorder Glas bij het kozijnen vervangen voor hoge kwaliteit en goede conservering van de producten!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die De Noorder te bieden heeft? Bezoekt u dan de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

News Reporter